Chủ Nhật, 5 tháng 1, 2014

Chúng tôi vừa nhȃn được bản tin do một thȃn hữu chuyển đến nhằm giúp đồng hương hiểu rõ về các thực phẩm có chất độc hại ảnh hưởng sự sống. Xin gửi đến đồng hương để tường

Kính mong quý cơ quan truyền thông phổ biến để giúp đỡ dȃn ta tránh hiểm hoạ thực phẩm độc hại Chinese Brand Sausages
Tạm dịch:
“Trong lúc đánh giá sự an toàn thực phẩm vào giữa tháng 12 tại Lee Bros. Foodservice Inc,. một nhȃn viên kiểm tra an toàn thực phẩm đang kiểm chứng đánh giá các bản lưu trữ và tìm thấy rằng mức độ nước trong sản phẩm có thể đã đủ cao để tạo ra chất Staphylococcus aereus enterotoxins, đó là hóa chất nguyên nhȃn chính gȃy ra sự ngộ độc trong thức ăn và gȃy hiệu ứng co giật độc hại.
………
Lee Bros. là một kinh doanh phȃn phối cung cấp thực phẩm do Chiêu Lê và Henry Lê làm chủ tại San Jose. Cả hai thành lập Lee’s Sandwiches năm 1982, …”
Hoàng Hoa




Source: http://www.forbes.com/sites/rosatrieu/2013/12/31/california-vietnamese-sandwich-chain-recalls-sausage-products//
074-2013-label
A Northern California company started by the family that opened fast-food chain Lee’s Sandwiches International, Inc. has issued a recall of 740 pounds of dried sausage products that may be contaminated with dangerous toxins.
During a food safety assessment in mid-December at San Jose-based Lee Bros. Foodservice Inc., a FSIS inspector was reviewing processing records and found that the water level in the product may have been high enough to allow formation of Staphylococcus aereus enterotoxins, which are a major cause of food poisoning and toxic shock syndrome.
The U.S. Department of Agriculture said 16-ounce packages of Lee’s Sandwiches brand pork sausages produced on Feb. 11 and pork and chicken sausages produced on Feb. 12 this year were recalled. The products were sold in Arizona, California, Nevada, Texas, Georgia and Virginia.
No reports of illnesses associated with the products have been made. Lee’s Sandwiches was not immediately available for comment.
LLee Bros. is a mobile catering distribution business owned by Chieu Le and Henry Le in San Jose. The couple founded Lee’s Sandwiches in 1982, making it the first company to franchise the concept of Vietnamese sandwiches known as banh mi. The chain has nearly 60 stores in five states and has made its coffee available in Taiwan, following its success at Costcos in California and Seattle.

Không có nhận xét nào:

Đăng nhận xét